طرز تهيه “كباب چنجه” با گوشت گوسفندي

۱۰۹ بازديد

مواد لازم براي كباب چنجه

فيله يا ران گوسفند به همراه مقداري دنبه :1 كيلو گرم

روغن زيتون :2 تا 3 ق غ

پياز :2 عدد

فلفل دلمه اي :به مقدار كافي

ليمو ترش :2 تا 3 عدد

 نمك و فلفل سياه :به ميزان لازم

 ماست :به ميزان مناسب

 

اكثر خانواده هاي ايراني با توجه به سليقه خود اين كباب را با گوشت گوسفندي يا گوساله تهيه ميكنند. اين كباب اصيل اكثرا در مهماني ها استفاده مي شود و درست كردن آن احتياج به مهارت دارد.

 

بنابراين ما در اين مطلب قصد داريم تا شما را با طرز تهيه كباب چنجه و نكاتي براي خوشمزه تر شدن اين كباب به شما آموزش دهيم.

 

ابتدا گوشت را به قطعات مساوي به قطر  2 سانتي متر تكه تكه كنيدتا هنگام كباب كردن در يك زمان پخته شوند.

 

پياز ها را هم با رنده ريز رنده كنيد و به همراه آب ليمو ترش تازه ، فلفل و روغن زيتون داخل ماست بريزيد و هم بزنيد تا مخلوط شوند سپس گوشت را در سس پياز و ماست بخوابانيد .

 

در ظرف را ببنديد و در يخچال قرار دهيد تا به مدت 5 ساعت در يخچال استراحت كند و ترد و مزه دار شود.

 

گوشت را پس از نرم شدن ، از سس بيرون بياوريد و كمي نمك روي آن بريزيد و با پشت  چاقو به صورت ضربه اي دو طرف گوشت را كمي بكوبيد تا كمي صاف تر شود.

 

بعد به آرامي آنها را داخل سيخ  كنيد و براي طعم بهتر و اينكه كباب ها نسوزند مابين تكه هاي گوشت دنبه و فلفل دلمه اي خرد شده قرار دهيد.

 

حرارت زغال  يا كباب پز را ملايم كنيد تا كباب ها خشك نشوند و در هنگام كباب كردن سيخ ها را  چند بار بچرخانيد و قبل از اينكه كباب ها خشك شوند آنها را از روي حرارت برداريد.

 

نكته هاي درست كردن كباب چنجه

اگر بخواهيد كباب ها در زمان كمتري پخته شوند كباب ها را براي طعم دار كردن به مدت زيادتري در يخچال قرار دهيد.

اگر از زغال براي پخت كباب استفاده ميكنيد سعي كنيد كه اندازه زغال ها در منقل يك دست باشد تا حرارت در همه جا يكسان به كباب شما برسد.

كباب چنجه را با گوشت گوساله هم ميشود درست كرد ولي بهتر است كه در حد الامكان از گوشت گوسفندي تازه استفاده كنيد تا كباب نرم و خوشمزه اي تهيه كنيد.

براي خوش طعم تر شدن چنجه ها ميتوانيد در هنگام آماده سازي سس آن ،مقداري زعفران حل شده و نيز ديگر ادويه ها و سبزيجات معطر مورد دلخواهتان را اضافه كنيد.

در هنگام كباب كردن چنجه ها مي توانيد مخلوط كره آب شده و زعفران را با يك قلم مو بر دو طرف گوشت ها بكشيدتا خوش طعم تر و لذيذ تر شود.

سعي كنيد كباب چنجه را روي آتش زغال آماده كنيد. تا اگر گوشت كباب شده اضافه آمد از آن بعداً استفاده كنيد. زيرا پخت كباب در فر باعث سفت شدن گوشت ها مي شود.

اگر بخواهيد مدت زمان بيشتري گوشت را در سس بخوابانيد بايد به جاي رنده كردن پياز از پياز خرد شده استفاده كنيد

نكات تكميلي در مورد كباب چنجه

كباب چنجه جزو انواع كباب ميباشد

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت ميباشد .

كباب چنجه را مي توانيد در وعده نهار – شام – سرو كنيد .

توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 4 نفر مناسب ميباشد .

 

منبع: ashpaazi

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.