سه شنبه ۳۰ دی ۹۹ | ۱۱:۴۲ ۵۳ بازديد
طرز تهيه مرغ سرخ شده رستوراني
تخم مرغ را در كاسه بشكنيد و كاملا بزنيد. نمك و فلفل را به تخم مرغ اضافه كنيد و بيشتربزنيد. حالا آرد سوخاري را در كاسه بريزيد. پودر فلفل قرمز ، نمك ، زنجبيل ، پودر سير به همراه پودر پياز، پونه كوهي، فلفل چيلي و ريحان خشك را اضافه كنيد. همه چيز را به طور كامل مخلوط كنيد .
مزه دار كردن مرغ :
ران مرغ را در كاسه بريزيد ، نمك و فلفل سفيد را به كاسه اضافه كنيد و با دست هاي خود مخلوط كنيد. يك ساعت كنار بگذاريد تا خوب مزه دار شود.
آماده سازي مرغ:
بعد از مزه دار كردن ، تكه هاي مرغ را يكي پس از ديگري برداريد و به ترتيب با مخلوط ادويه، مخلوط تخم مرغ و خرده هاي نان به طور كامل پوشش دهيد. بعد از پوشاندن تكه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ كنيد. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.