چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹ | ۰۰:۲۴ ۸۹ بازديد
طرز تهيه ته چين مرغ
ته چين مرغ يكي از مجلسي ترين غذاهاي پلويي ايراني محسوب مي شود كه در مجالس و مهماني هاي مهم از آن استفاده مي شود. ته چين مرغ قالبي را مي توانيد در مهماني هاي مهم خود به صورت تكه اي به عنوان پيش غذا هم سرو كنيد.
مواد لارم ته چين مرغ
- برنج ۳ پيمانه
- سينه مرغ كامل ۱ عدد
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- گلاب ۱ فنجان
- پياز متوسط ۱ عدد
- ماست چكيده ۱ پيمانه
- كره ۵۰ گرم
- زرشك ۱۰۰ گرم
- روغن مايع به اندازه كافي
- پودر قند ۱ قاشق چايخوري
- زعفران دم كرده ۱ قاشق غذاخوري
- دارچين و خلال پسته به اندازه كافي
- نمك ، فلفل و زردچوبه به اندازه كافي