طرز تهيه مرغ سرخ شده رستوراني
تخم مرغ را در كاسه بشكنيد و كاملا بزنيد. نمك و فلفل را به تخم مرغ اضافه كنيد و بيشتربزنيد. حالا آرد سوخاري را در كاسه بريزيد. پودر فلفل قرمز ، نمك ، زنجبيل ، پودر سير به همراه پودر پياز، پونه كوهي، فلفل چيلي و ريحان خشك را اضافه كنيد. همه چيز را به طور كامل مخلوط كنيد .
مزه دار كردن مرغ :
ران مرغ را در كاسه بريزيد ، نمك و فلفل سفيد را به كاسه اضافه كنيد و با دست هاي خود مخلوط كنيد. يك ساعت كنار بگذاريد تا خوب مزه دار شود.
آماده سازي مرغ:
بعد از مزه دار كردن ، تكه هاي مرغ را يكي پس از ديگري برداريد و به ترتيب با مخلوط ادويه، مخلوط تخم مرغ و خرده هاي نان به طور كامل پوشش دهيد. بعد از پوشاندن تكه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ كنيد. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.
نحوه پخت مرغ سوخاري رستوراني
فوت كوزه گري درست كردن مرغ سوخاري
- زمان پخت تكه هاي مرغ متفاوت است .به همين دليل نبايد تكه هاي مشابه مثل( ران و سينه ) را با هم سرخ كنيد.
- براي سرخ كردن تكه هاي مرغ سوخاري بايد حرارت ملايم باشد.
- در هنگام سرخ كردن تكه هاي مرغ سوخاري در ظرف را نبنديد چون ممكن است تخم مرغ كف كند.
- حتما روغن را خوب داغ كنيد، تا روغن كمتري جذب مرغ شود.
- براي تهيه مرغ سوخاري اسپايسي ميتوانيد از فلفل قرمز بيشتري در تركيب ادويه هايتان استفاده كنيد.
- براي دورچين مرغ سوخاري از سيب زميني سرخ كرده ، پياز و قارچ سرخ شده استفاده كنيد كه بسياز لذيذتر ميشود.
اين دستور مرغ سوخاري براي دو نفر مناسب مي باشد و زمان آماده سازي آن حدودا يك ساعت و ده دقيقه است و زمان پخت آن پانزده دقيقه ،كه در كل زمان درست كردن اين غذا يك ساعت و بيست و پنج دقيقه مي باشد.
منبع: ashpazbashi5