ترفندهايي براي خوشمزه تر شدن خورشت قورمه سبزي
يكي از نكته هاي مهم جا افتادن قورمه سبزي زمان پخت طولاني آن با حرارت كم است ، كه باعث خوشمزگي اين خورشت ميشود.
هرگز براي جا افتادن قورمه سبزي از آرد و يخ استفاده نكنيد.
ترفندهايي براي خوشمزه تر شدن خورشت قورمه سبزي
يكي از نكته هاي مهم جا افتادن قورمه سبزي زمان پخت طولاني آن با حرارت كم است ، كه باعث خوشمزگي اين خورشت ميشود.
هرگز براي جا افتادن قورمه سبزي از آرد و يخ استفاده نكنيد.
بهترين و مناسب ترين ظرف براي پخت قورمه سبزي ، ظرفهاي سنگيست.
اندازه كافي نمك و فلفل در قورمه سبزي باعث لذيذ تر شدن طعم اين خورشت ميشود.
سبزي هاي قورمه سبزي كه شمال تره ، گشنيز و شنبليله مي باشد هر كدام به تنهايي خواص بي نظيري دارند
بهتر است براي سرخ كردن سبزي قورمه سبزي ، از زوغن جامد استفاده كنيد تا خورشت خوشمزه تر شود. هرچند استفاده از روغن جامد ضررهايي هم دارد ولي فريز كردن سبزي سرخ شده با روغن مايع اصلا مناسب نيست.
بهتر است براي خورشت قورمه سبزي از گوشت گوسفندي استفاده كنيد. همچنين اضافه كردن چند تيكه دنبه ، قلم و يا دنده به گوشت خورشتي، مزه ي خورشت را خيلي خوشمزه تر ميكند.
براي از بين بردن نفخ قورمه سبزي از لوبياي چشم بلبلي استفاده كنيد چون نسبت به ساير لوبياها نفخ كمتري دارد.
ماندگاري قورمه سبزي در يخچال
بهترين زمان نگهداري خورشت قورمه سبزي در يخچال 4 الي 6 روز است و بهترين دما براي نگهداري اين خورشت دماي 4 درجه سانتيگراد و طبقات اول و دوم بالاي يخچال است.
براي اينكه خورشت تغيير بو ندهد ،در ظرف خورشت را حتما ببنديد و اگر ظرف در نداشت با سلفون يا فويل آن را بپوشانيد.
هرگز خورشت را چند بار گرم نكنيد و سعي كنيد هر بار به مقدار نياز از آن استفاده كنيد.
ترکیبات سبزی قورمهسبزی خوشعطر
پیشنهاداتی برای ترکیب سبزیها برای قورمهسبزی خوشعطرتر.
https://fapatogh.com/%d8%aa%d8%b1%d9%83%d9%8a%d8%a8%d8%a7%d8%aa-%d8%b3%d8%a8%d8%b2%d9%8a-%d9%82%d9%88%d8%b1%d9%85%d9%87%d8%b3%d8%a8%d8%b2%d9%8a-%d8%ae%d9%88%d8%b4-%d8%b9%d8%b7%d8%b1%d8%9f/